Enhver, der mener, at en fremragende skål skal gøres i en lige så fremragende vin, er her kommet på den helt rigtige vandretur. Den mellemsvære sti fører fra St. Johann i Tirol til Angerer Alm, som er kendt for sin vinkælder. Annemarie Foidl, leder af huset og præsident for den østrigske sommelierforening, har i tre årtier været ansvarlig for kælderen i Angerer Alm, hvor over 6.000 flasker opbevares, herunder ægte sjældenheder. "Dette er virkelig en unik vinkælder under kyndig rådgivning fra Annemarie," siger kokken Alexander Fankhauser fra Zillertal, der ynder at være gæst her. Kælderens topkvalitet afspejles i køkkenet som datteren Katharina og hendes mand, køkkenchefen Gerald Weiss, står for. Her fremtrylles fremragende tirolske specialiteter, herunder med produkter fra gården, der serveres i den rustikke spisestue.
Alpin vandretur
Udgangspunkt
Dalstationen på bjergbanen Harschbichl
Turmål
Angerer Alm
Slutpunkt
Dalstationen på bjergbanen Harschbichl
Bjergkæde
Kitzbühel Alperne
Længde
9,4 km
samlet gangtid
4 t. 30 min.
Karakteristika
- Vandretur med kørestol
- Cirkulær vandretur
Sværhedsgrad
mellemsvær (røde bjergveje)
Meter over havet
Højdeforskel opad 655 m
Højdermeter downhill 655 m
Fitness*
Teknik*
Bedste årstid
* Dette er retningslinjer og anbefalinger. Vær opmærksom på dit personlige niveau og de aktuelle vejrforhold. Visit Tirol kan ikke drages til ansvar for oplysningernes rigtighed.
Offentlig transport
- Tilgængelig med offentlig transport
Parkering
Dalstationen på bjergbanen Harschbichl
Beskrivelse af strækningen
Den kulinariske vandretur til Angerer Alm begynder ved Harschbichlbahn-dalstationen i St. Johann i Tirol og fører ad godt skiltede veje og stier først til højre, senere venstre ved bjergbanen over græsgange og skiområder op til gården. På vejen passerer du Hochfeldalm og klatreskoven Hornpark ved mellemstationen i Harschbichlbahn. Kun få hundrede meter efter mellemstationen når du Angerer Alm.