På grund af de foranstaltninger, der blev gennemført af den østrigske regering i 2020 for at begrænse spredningen af coronavius, har flere fine spisesteder i Tirol suspenderet deres restaurantguide-ratings.
Hvert efterår kårer den berømte østrigske restaurantguide Gault & Millau de bedste gourmetrestauranter i Tirol. I 2023-udgaven er der i alt 115 steder på listen, hvilket gør Tirol til det næstbedst repræsenterede sted i Østrig efter Wien.
Benjamin Parth er endelig kommet ind i elitekredsen af kokke tildelt fem kokkehuer af Gault & Millau, hvilket gør ham til den yngste kok i Tirol, der nogensinde har opnået denne milepæl. Hans restaurant, Stüva i Ischgl, har fået enestående 19 point i 2023-udgaven af guiden.
Et bevis på Tirols dynamiske madscene er, at det er den region med flest restauranter, der opnår flere Gault & Millau-point end sidste år. Ti spisesteder i Tirol anses for at have forbedret sig, hvoraf tre (Das Köhle i Serfaus, Berghof Crystal i Hintertux og Alpin Resort Sacher i Seefeld) endda fik ikke bare ét, men to point mere af Gault & Millau-testerne end i 2022 .
Tirol er også nummer ét region i Østrig, når det kommer til restauranter med fire Gault & Millau kokkehuer. Der er 13 indehavere af fire kokkehuer for 2023, herunder Gründler Gourmetstüberl, drevet af far-og-søn-duoen Armin og Alexander Gründler, samt Sigwarts Tiroler Weinstuben, drevet af Traudl Sigwart – Tirols eneste kvindelige køkkenchef på en restaurant med fire kokkehuer.
Hvert efterår kårer den berømte østrigske restaurantguide Gault & Millau de bedste gourmetrestauranter i Tirol. I 2023-udgaven er der i alt 115…